14. 9. 2015.

5 NAJCESCIH SNOVA Otkrijte sta tacno znace [BESPLATAN SANOVNIK]

Ove snove ste sigurno sanjali barem jednom tokom svog zivota. Nema osobe koja nije bar jednom imala ove nocne more. Ja cu vam pomoci da rastumacite sta to konkretno znaci sto ste sanjali, kao i kako da se najbolje pripremite za dogadjaje koji vas ocekuju u buducnosti.

Snovi su veoma precizan indikator i signaliziraju nam sta ce nam se desiti u buducnosti. Mi treba da znamo da ih protumacimo i pripremimo se bolje za dogadjaje koji nam slede u daljem zivotu i buducnosti. 

Snovi ne moraju biti samo vezani za buducnost. Mozete sanjati nesto potpuno nepovezano, nesto sto vas muci, mori, nesto iz proslosti i sl.

Hajde da otkrijemo zajedno i rastumacimo kojih su to najcescih 5 vrsta snova koja su zajdnicki za sve ljude na planeti?

1. Pad


Sigurno ste ovo barem jednom sanjali. Pad, provalija, gubite tlo pod nogama i padate u bezdan. Nema dna i ne mozete da uticete na to. To znaci da nemate podrsku i da biste boleli da vas neko podrzi. Znaci jos da lako odustajete i da biste odustali od svega sto vas opterecuje.

2. Goli ste 


Ako sanjate da ste u javnosti goli, to znaci da vam nedostaje samopouzdanja. Da se ustezete od bitnih odluka u zivotu. To znaci da ste stidljiva osoba i niste spremni da se otkrijete ljudima.

3. Ispada vam zub


Ovaj san, tj. nocna mora se javlja u nekoliko oblika. Kada su zubi pokvareni ili kada ispadaju. Tumacenje za ovaj san je da sebe smatrate neprivlacnom osobom i da sumnjate u sebe i svoje kvalitete. Takodje znaci da mislite da ste neprivlacni drugim ljudima i da imate strah od gubitka moci. 



4. Bezite od nekoga


Ovo je jedan od najcescih snova ili nocnih mora. Ima znacenje da se u stvarnom zivotu osecate ugrozeno i da imate strah od necega ili nekog. Vi najbolje znate od koga ili cega imate strah i suocite se sa njime. 


5. Smrt ili bolest


Sanjati sopstvenu smrt ili smrt vama bliske osobe znaci da vas je strah da ostanete bez nje ili da vas ne napusti. Moze znaciti i to da zelite da vas napusti i da ode iz vaseg zivota. Moze imati dvostruko znacenje.

Ako vas zanima sta znace ostali pojmovi koje ste sanjali, to mozete proveriti na najtacnijem BESPLATAN SANOVNIK.

Нема коментара:

Постави коментар