6. 2. 2015.

5 predmeta preko kojih se pravi Crna magija

Postoje razne vrste i razni nacini kako nekome da se napravi vradzbina ili Crna magija. Ako se neko namerio na vas da vam naudi i nacini zlo to ce uraditi na bilo koji nacin i nece birati ni sredstvo ni nacin. 

Moze vam neko napraviti vradzbinu za zadrskom tako da ni ne znate to. Moze i angazovati i neku osobu preko Interneta da vam napravi Crnu magiju. Crna magija ne mora odmah pokazivati simptome, vec postepeno kako jaca i napreduje oseticete kako vam se zivot pretvara u pakao.

Ovo su neki od nacina kako se pravi najopasnija Crna magija. O ovome posebno vodite racuna i pazite da ne dodjete u kontakt sa ovim predmetima i stvarima i cim ih prepoznate u vasoj blizini znaci da ili vam je neko vec napravio magiju ili zeli da vam napravi.

U nastavku teksta otkrijte kojih su to 5 naopasnijih predmeta za pravljenje Crne magije...

1. Vudu lutka


Vudu lutka je karakteristicna za Vudu magiju i veoma je poznata svuda u svetu. Vudu lutka moze biti raznih velicina i oblika i pravi se od materijal akao sto su zemlja, blato, plastika, krpa i sl.
Vudu lutka se pravi i od delova vase odece ili kose, i sl.

Tako da ako osetite da neko upravlja vasim zivotom kako vi ne zelite ili osecate povremeno neke nagle bolove kao da vas neko "ubada" sigurno neko ima vasu vudu lutku.

Uputstvo kako napraviti Vudu lutku?



2. Vradzbina sa koncem


Vradzbina sa koncem uglavnom spada u nagazne vradzbine takozvane. One se prave na mestima gde zrtva kojoj se zeli napraviti vradzbina prolaze, krecu se i borave. Na primer u kuci, u dvoristu, stolici, autu, garderobi i sl. Vradzbina uglavnom izgleda kao neki nezavrsen predmet od vunice i konaca ili moze biti samo crveni konac.

Crveni konac se deci vezuje oko ruke za srecu i da ih cuva, mada se crveni konac moze upotrebiti i za pravljenje opasnih vradzbina. Crvena boja simbolizuje i predstavlja krv.



3. Mrtva zivotinja


Verovatno ste cesto vidjali uginule zivotinje. Jedno je kada se to desi prirodno, a drugacije kada se zivotinje ubijaju da bi se pravila magija i vradzbine nekome pomocu njihovih leseva. Ovo je veoma opasno jer se mozete zaraziti njima.

Vradzbine se najcesce prave od ubijenih kokosaka, zmija, pasa, macaka i sl. Ako ih nadjete u svom dvoristu u vasoj ulici ili u vasoj blizini, na putu do posla i sl. Znajte da tako moze vam neko napraviti magiju.



4. Ljuska od jajeta


Preko jaja i ljuske od jaja se najcesce pravi magija i vradzbina. Ovo je posebno karakteristicno za Vlasku magiju i vlaske vradzbine. Ljuska od jajeta se postavlja blizu osobe kojoj zeli da se naudi. Osobe koje su pod Crnom magijom predhodno su se vrlo cesto zalile da su nalazile u svojoj blizini ljuske od jaja.



5. Menstrualna krv


Poslednja ali nista manje opasan sastojak kojim se pravi opasna vradzbina je menstrualna krv. Magija sa menstrualnom krvi je takodje odlika i vradzbina karakteristicna za Vlasku magiju. Naime vradzbina se pravi na taj nacin sto se muskarcu sipa u pice par kapi menstrualne krvi i izgovara se specijalna ljubavna bajalica. Na taj nacin muskarac je vezan samo za jednu zenu i gubi polnu moc i zelju kada je sa drugim zenama.




Нема коментара:

Постави коментар