30. 1. 2015.

Črna magija

Skidanje črne magije


Postoje razna tumačenja i objasnjenja za črnu magiju.

Črna magija je jedan konceptualni sistem, koji naglasava ljudsku sposobnost da manipulise ljudima uz pomoc zla i mracnih i nadprirodnih sila. Obredi Črne magije se izvode uz pomoc raznih predmeta i materijala kao sto su: trave, magijski simboli, prizivanje duhova i zlih sila, kao i koriscenje licnih stvari od zrtava, kao i kostiju i zemlje.



Črna magija je jedna od najgorih stvari koja moze zadesiti covjeka.

Črna magija je kao grudva snega koja prerasta u lavinu i unistava sve pred sobom.

Črna magija je pojava na koju nije niko imun i otporan i pogadj asve ljude bez obzira na veru, pol, uzrast ili bogatstvo ili siromastvo.

Črna magija deluje na svoju zrtvu tako sto uvek pronadje zrtvu kojoj je namenjena, makar ona bila na kraju sveta.

Črnu magiju mozete pokupiti preko vradzbine, preko uroka ili da vam je neko namesti na daljinu, angazujuci nekoga preko Interneta.

Črna magija moze biti kod neke osobe i u pocetku ne pokazivati simptome nikakve a tek posle da pokazuje simptome.

Simptomi črne magije su: nesanice, malaksalost, ubrzano lupanje srca, depresija, bezvoljnost, nesreca u ljubavi, lose zdravlje, lose novcano stanje, porodicni problemi i slicno.


Ko su narucioci Črne magije?


Mojim iskustvom koje je vise od 25 godina rada i pomaganja ljudima, mogu vam reci da su u 90% slucajeva, narucioci Črne magije prijatelji, kolege, rodjaci, komsije.

Tri najjace magije koje deluju na Balkanu su:


  • Ciganska magija
  • Vlaska magija
  • Vudu magija

Zastita od Črne magije


Od Črne magije se jedino mozete zastiti sa trajnom zastitom koju vam licno izradjuje Beli mag. Zastita se radi i kad je osoba vec pod magijom ali i kada osoba nije pod magijom samo da bi se osigurala i zastitila od negativnih uticaja.

Нема коментара:

Постави коментар