20. 1. 2015.

4 najopasnija magijska rituala

Magijski rituali se izvode na dva nacina. Tako sto se se rade da bi se nekome napravilo zlo i u smeru da se nekome uradi dobro.


Magijski rituali


Magijski rituali za zlo mogu biti usmereni da se nekome napravi Crna magija ili vradzbina, da mu lose krene i da mu se na svim poljima pogorsa stanje. Moze se rastaviti neki ljubavni par i prekinuti njihova ljubav, posvadjati ih. Uciniti da neki muskarac izgubi "polnu moc" i da ne moze imati odnose sa drugim zenama. 


Magijski rituali

Rituali se takodje rade da se nekome unisti porodica, posao, pogorsa materijalna situacija i mnoge druge stvari. Rade se i za strasne i opasne stvari kao sto su ritual za neciju bolest ili ritual za smrt.

Magijski rituali za dobro. Magija moze biti usmerena i na dobre stvari i da nekome resi problema koje ima. 

Magijski rituali mogu pomoci da vam se vrati voljena osoba, da spasete brak, vezu ili porodicu. Moze vam se poboljsati novcano stanje. Kada se zeli dobiti novi posao ili uciniti da svoj licni posao krene, ako zelite vecu platu ili napredak u poslu.


Sada cemo se upoznati sa najopasnijim magijskim ritualima koji postoje. Ponavljam ovi rituali su veoma opasni i izbegavajte da ih radite i trazite od drugih jer mozete ugroziti vase ili necije zdravlje pa cak i zivot.

1. Ritual sa zmijskim otrovom


Ritual se radi na taj nacim sto se istisne ili nabavi zmijski otrov od koga se pravi napitak koji treba osoba da popije. Napitak se pravi osobi kojoj zelite da napravite Crnu magiju

Ritual sa zmijskim otrovom je karakteristican za Vlasku magiju i rituale vlaske magije. Danas se jako retko izvodi ali izvode ga uglavnom stare vlaske vracare koje se mogu pronaci po Vlaskim selima. 

Napomena: Ovaj ritual je opasan izbegavajte ga jer moze ugroziti necije zdravlje ili zivot.

2. Ritual sa mrtvackom vodom


Ritual sa mrtvackom vodom je takodje vezan za rituale i obrede Vlaske magije. Radi se tako sto voda u kojoj je mrtvak kupan se uzima malo i od nje se pravi magijski napitak da bi se nekome ucinilo zlo i napravila opasna i jaka Crna magija. Ovaj ritual osobu kojoj se pravi magija pretvara u zombija i sa njim se moze manipulisati.

Napomena: Ovaj ritual je opasan izbegavajte ga jer moze ugroziti necije zdravlje ili zivot.

3. Ritual sa olovom


Olovo je prirodni element i koristi se za razne stvari pa i za magijske rituale. Ritual sa olovom spada u najopasnije po zdravlje coveka, jer se magija nekome pravi tako sto popije napitak koji sadrzi tecno olovo. Ovaj ritual moze ozbiljno ugroziti necije zdravlje i dobro razmislite ako se odlucujete za ovaj ritual sa olovom. 

Napomena: Ovaj ritual je opasan izbegavajte ga jer moze ugroziti necije zdravlje ili zivot.

4. Ritual sa iglom


Ritual sa iglom je ritual koji se koristi da bi se zacarao muskarac ili zena. Ritual se koristi za pravljenje ljubavne magije i spada u ljubavne rituale. Naime ritual se radi tako sto za vreme seksualnog odnosa dok je partner blizu vrhunca ubode se iglom jer tada ne oseca bol. Ritual sa ubadanjem iglom ne moze uspeti ako se ne izvede uz odredjenu bajalicu. Samo tako ritual moze biti efikasan.

Napomena: Ovaj ritual je opasan izbegavajte ga jer moze ugroziti necije zdravlje ili zivot.

Нема коментара:

Постави коментар