31. 8. 2015.

5 STVARI KOJE MORATE IZBACITI IZ DOMA Saznajte koje su

Postoje mnogi faktori i uzroci zbog kojih u vasem domu se oseca stalna negativna energija. Neativnu energiju u domu ne osecaju samo ukucani, vec i gosti koji dodju, pa i kucni ljubimci i zivotinje. Da bi u vasem domu bilo veselije i lepse, poslusajte savete vodecih svetskih Feng Sui majstora i oplemenite svoj dom. Zivite vec od danas srecnije i veselije. 

Evo saznajte i tacno kako. Resite se pod hitno ovih 5 stvari koje akumiliraju i donose negativnu energiju i atmosferu.


1. Ulazna vrata tamnih boja


Ulazna vrata su centar svake kuce i doma i one su ulaz kako za pozitivnu energiju tako i za negativnu. Neka ulazna vrata nikako ne budu tamnih boja, vec vedrih, natur, prirodnih i veselih. Crna ulazna vrata izbegavajte u sirokom luku. Ako zivite u kuci vrata redovno cistite odrzavajte i farbajte. Neka ne skripe i budu ispravna veoma je bitno ako zelite srecu u kuci.
Ulazna vrata ne bi trebalo da budu veca od ostalih vrata u vasem domu.


2. Biljke sa bodljama


Biljke koje imaju bodlje i ostre listove su nepozeljni predmet u vasem domu. One akumiliraju jaku negativnu energiju i losu karmu. Razni kaktusi i ostale biljke su visak u svom domu. Poklonite ih nekome ko je ljubitelj kaktusa.

Biljke koje s preporucuju da budu u domu:

Palma (simbol dugovecnosti)
Ljubicica (simbol ljubavi, mudrosti)
Orhideja (plodnost, ravnoteza)
Bambus (simbol mudrosti i zastite)


3. Ogledalo nikako u spavacu sobu


Ogledalo je stvar koja nikako nije za spavacu sobu a evo i zbog cega. Ogledalo u spavacoj sobi nije nikako dobro za zdravlje, brak i srecu. Kada ogledalo stoji u sobi za spavanje ono daje odraz i simbolizuje mrtve ljude sto vodi ka bolesti i losoj sreci.


4. Plasticke biljke


U vasem domu drzite samo prirodne biljke i cvece koje su navedene predhodno u tesktu. Plasticne biljke simbolizuju susenje i smrt i unose svojom pojavom negativnu energiju u prostor. Plasticno cvece se koristi i povezuje sa grobljem i zato nikako nije pozeljno za stan i kucu.


5. Preparirane zivotinje


Preparirane zivotinje, lovni trofeji, slike nasilja i agresivnosti simbolizuju smrt i umiranje.
Neka vas dom krase vedre i mirne boje i detalji koji opustaju i zrace pozitivnom energijom i dobrim vibracijama. Jedino tako mozete u svom domu imati ravnotezu i kutak za mir i odmor.

Nadam se da su vam ovi saveti bili od korstiti, pokusajte da ih primenjujete i primeticete promene u raspolozenju kod vas ali i kod vasih ukucana i gostiju.

Нема коментара:

Постави коментар