22. 7. 2015.

KAKO DA SPRECITE ZLO Pridrzavajte se ovih 5 saveta nedelju dana

Da li verujete u karmicki zakon ili zakon karme?
Za njega ste sigurno vec culi ranije.

Karmicki zakon je naime pravilo da se svaki dug naplati i sve je u kosmosu u savrsenoj ravnotezi. 

Stara narodna poslovica kaze da "Ko ne plati na mostu, platice na cupriji". Ili u prevodu, kad tad ce nekoga stici karmicka pravda.

Karmicki zakon mozete da naucite kako funkcionise i da naucite da ga koristite i primenjujete u zivotu. Od toga cete sigurno imati velike koristi.

U ovom tekstu saznacete kako tacno.


Dva osnovna nacina za dobru karmu su:

  • Prastajte ljudima. Pa cak i onim akoji vas mrze i cine zlo.

  • Cinite dobro drugim ljudima i dobro ce vam se vratiti.

1. Vase telo

Vase telo je osnovna jedinica i polazna tacka za dobru karmu.
Preispitajte da li dovoljno brinete o vasem telu i organizmu? 
Vodite racuna kako se hranite? Da li se hranite zdravo? 
Negujte svoje telo, redovno ga perite, vezbajte, rekreirajte se. Nemojte konzumirati alkohol, drogu, cigarete. Dovoljno spavajte. Ovo su samo neke od tacki brige o vasem telu. 

2. Zdravlje


U prirodi je da covek bude vise zdrav nego bolestan. Tada kada smo bolesni, nase telo nam samo signalizira da smo prekrsili neki od prirodnih karmickih zakona i daje nam upozorenje za to.

3. Porodica


Odnosi u porodici, svadje ili razvodi u jednoj familiji su upravo rezultat nekih posledica karme iz proslosti. Kako su radili u proslosti tako se njihovim potomcima vraca u buducnosti. Negujte dobre medjuljudske odnose u porodici i izbegavajte svadje i nesuglasice. Ovo ima veze sa porodicnim prokletstvom.

4. Novac


Problemi sa novcem nastaju tada, kada nam on postaje opsesija i zivotna svrha. Kada stalno pozajmuljemo novac od drugih. Odnosimo se nemarno prema novcu i mnogo trosimo. Tada se javlja materijalna karma i to sve izjednacuje. Ako novac upravlja vama, onda to promenite i ne dozvolite da budete rob novca, jer ce vam se to obiti o glavu.

5. Vreme


Stalno ste u guzvi, kasnite, zurite, to samo znaci jedno da vam karma naplacuje za to sto niste ispostovali druge po pitanju vremena. Ako ne postujete tudje vreme, to ce vam se i vratiti.

I za sam kraj, pocnite da mislite o karmi i o karmickom zakonu, jer ono sto cinite danas i sada, moze vam sutra doci na naplatu. CInite dobre stvari, prastajte i postujte druge ljude. Karma ce vam to sigurno uzvratiti pozitivno.

Нема коментара:

Постави коментар