2. 7. 2015.

6 nacina kako da se zastitite od negativne energije

Ako spadate u previse osetljive osobe i pogadja vas svacija patnja i bol, onda vam je potrebna mala pomoc, koju cete otkriti u ovome tekstu. Empatija tj, saosecanje sa problemima drugih je pozitivna covekova osobina i ljudska, ali ona nije mnogo od koritsi i negativna je za osobu koja je ranjiva.

Ako vas pogadjaju tudji problemi i zbog toga se osecate lose i to sve utice na vase raspolozenje i depresiju. Onda je ovo pravi tekst za vas.

Zivimo u veoma stresno i tesko vreme i okruzeni smo stalno negativnom energijom i mislima. Problemi na poslu, kod kuce, u familiji, komsiluku, kod dece i mnogi drugi. Sve to utice na vase energetsko polje i slabi ga.



Evo nekoliko saveta kako da se zastitite od negativne energije koji vrlo lako mogu drugi preneti na vas:

1. Sacuvajte sopstvenu energiju


Morate da naucite da sacuvate svoju energiju i da vas tudji problemi ne opterecuju. U redu je osecati empatiju, ali morate stvoriti zastitino polje oko sebe za crne vesti i misli. Ne dozvolite da vam neka ogorcena osoba pokvari dan. Kako neko utice na necije energetsko polje? Pa prenosi svoju negativnu energiju na osobu koja je cak i ako je nasmejana i pozitivna od te engativne energije oseca se lose. 

Vasa sopstvena energija moze biti vas saveznik kojim mozete pobediti negativnu energiju. Stvorite jak stit. 

2. Pogledajte dublje


Preispitajte vasa osecanja i proverite sta je to sto vam crpi energiju i utice da upijate negativnu energiju od drugih osoba. Pocnite da se pozabavljate sa svojim problemima, i pokusajte da pronadjete njihovo resenje. Prodrite u dubinu sebe i pokusajte da resite svoje stare povrede i bol. Morate biti spremni da oprostite drugima koji negativno uticu na vas i da ih prihvatite.

3. Provedite neko vreme sami


Odvojite se nekad i budite sami sa svojim mislima i razmisljanjima. To vam moze pomoci da pronadjete unutrasnji mir i da lakse i brze napravite energetski stit od negativne energije. 
Ovo praktikujte svakih nekoliko dana ili kada vam se ukaze potreba, budite neko vreme sami, u sobi, prirodi, parku...
To je veoma korisno za prikupljanje pozitivne energije.

4. Zamislite da oko sebe imate stit


Evo prave stvari koju sami za sebe mozete uraditi veoma lako. Kada ste u blizini osobe koja zraci negativnom energijom i lose utice na vas, crpi vam pozitivne vibracije. Tada zamislite da oko sebe ima proziran belicasti stit koji vas cuva i neda da negativne vibracije dopru do vas.

5. Upotrebite vodu i njenu moc


Ako ste imali kontakt ili bili u blizini osoba koje su pod negativnom energijom, idealno je da se istusirate posle toga ili okupate ako imate priliku. Ako niste u d ase istusirajte, umijte se i osvezite sa cistom vodom i voda ce odagnati i isprati negativnu energiju sa vaseg tela. Pokusajte i uverite se.

6. Boravite u prirodi


Nista vas nece osloboditi bolje od nagomilane negativne energije od boravka u prirodi. Iskoristite, sumu, izletiste, reku, park ili planinu i pustite prirodi da vas napuni pozitivnim vibracijama. Voda, vazduh, sunce, zemlja mogu veoma pozitivno uticati na vase energetsko polje. Ponekad i vetar i kisa odnesu sve negativne misli.

Нема коментара:

Постави коментар