21. 5. 2015.

5 snova koji nagovestavaju opasnost

Kada covek spava on svaki put sanja. Ali ne secamo se bas svaki put sta smo sanjali. Nekad sanjamo nesto sto je bilo, nekad nesto sto ce se tek dogoditi, a nekad nesto sto nam se nagovestava. Svaki san moze da se protumaci i na osnovu njega mozemo otkriti sta nas ocekuje u buducnosti. Bitno je samo da zapamtimo sta smo sanjali i na osnovu toga sta smo sanjali, mozemo lako proveriti da li je to opasno ili povoljno po nas i da li nas san upozorava na neke dogadjaje u skoroj buducnosti?

Ovo su 5 najopasnijih stvari koje mozete sanjati. Ako sanjate nesto od ovih 5 stvari garantovano vas ocekuje nesreca i predstavljaju los znak. Saznajte koje su to stvari koje je jako lose sanjati?



1. Zmija


Kada sanjate zmiju to znaci da vas ocekuje susret sa neprijateljima i laznim prijateljima, losim ljudima. Sanjati vise zmija znaci da ste okruzeni losim ljudima oko vas. Ako sanjate da vas je ujela zmija, to znaci razocarenje u bliskog prijatelja ili clana familije. Kada sanjate to da ste ubili ili zgazili zmiju znaci da cete resiti neke probleme i pobediti neprijatelje. Sve u svemu nije dobro nikako sanjati zmije ni u kome obliku. Najcesce kada sanjate zmije probudite se od straha. Snovi o zmijama su i upozorenje na neke posledice koje mogu uslediti i bitno je nauciti da ih tumacite.

2. Ajkula


Sanjati ajkulu, ili napad ajkuje je samo po sebi dovoljno traumaticno i opasno. Poznato je to da ajkula napada iznenada i opasno. Sanjati ajkulu znaci da vas ocekuje nesto zastrasujuce, negativno ili vam predstoji svadja. Moze jos i znaciti i iscekivanje nekog strasnog dogadjaja ili zivotnu neizvesnost. Ajkula u snu moze i odrazavati nepovoljnosti u ljubavnom zivotu. Sanjati ajkulu znaci da nam dolazi opasnost, ali ne znamo tacno odakle i iz kog pravca i moramo biti spremni i ocekivati da ce nam se desiti nesto nepovoljno.

3. Igle


Naći: loše vesti; izgubiti: rastanak sa dragom osobom; udevati konac u iglu: doći ćeš u neugodan položaj; šiti: neprijatnost na poslu; ubosti se: imaš nemirnu savest; više igala: velika svađa; slomiti: žalost.

Besplatan sanovnik

4. Pas

Sanjati da te pas napada ili grize: svađa zbog novca, opasnost, bolest; videti ili igrati se sa psom: naći ćeš moćnog zaštitnika, dobre vesti; raniti ili ubiti psa: tvoji protivnici će pretrpeti gubitak; nekome dati psa: nesreća; besnog psa sanjati: prijatelj ti je postao neprijatelj, smrt u porodici; da laje ili urliče: ljutnja, bolest, loše vesti.

5.  Macka


Videti: prevara, krađa, bespotrebni troškovi; ubiti ili tući: imaš jednog neprijatelja manje, neverstvo; crnu mačku sanjati: nesreća, opasnost; da mjauče: neprijatni događaji; sa mačićima: beda, napast; bela: čuvaj se laskavaca; da te ogrebe ili ujede: neprijatni doživljaji; jesti mačje meso: brakolomstvo; milovati, hraniti: dobrota ti se vraća nezahvalnošću.

Нема коментара:

Постави коментар