11. 5. 2015.

5 predmeta u svakom domu koji prave negativnu energiju


Feng Sui je staro verovanje u Aziji kako namestaj i raspored u zivotnom prostoru uticu na raspolozenje, ponasanje i navike ljudi koji u njemu borave. Bilo da je to kuca, stan, kancelarija, radionica i sl. Feng Sui ucenje je primenjivo na sve prostore i ako se pridrzavate njega i pravilno postupate, u startu se mozete osloboditi negativne energije i lose karme u vasem domu.

Dovoljno je naciniti samo male promene i izmestanja u vasem domu, kako bi vas dom i ukucani bili zasticeni i veseliji. Raspored prostora mnogo utice na raspolozenje, kao i boje i osvetljenost. Sve su to male tajne i tehnike Feng Sui majstora koji vam mogu olaksati svakodnevni zivot.

Energetski vampiri su stvari i osobe koje vam crpe pozitivnu energiju i pozitivu i cine da se osecate lose. Verovatno ste primetili da se prilikom susreta sa nekim ljudima ili boravka na nekom mestu posle toga osecate iscrpljeno ili lose?

Kako to saznajte ovde dalje u tekstu...



1. Ne ostavljajte prljave stvari u uglovima sobe


Ovo je jedna od prvih zamki u svakom domu. Kada se stvari i ves nalaze svuda po kuci ili stanu to stvara i podstice gubitak pozitivne energije i njeno odlivanje iz doma. Svaki dom treba da ima jedno centralno mesto za odlaganje prvljavih stvari.

2. Obuca ispred vrata


Obuca ispred vrata jos ako je razbacana je veoma veliki energetski vampir. Ne treba da redjate i razbacujete odecu ispred bilo kakvih vrata, ulaznih, od sobe od kuhinje i sl.

3. Gomila starih novina, casopisa ili papira


Ne cuvajte stare novine, casopise nagomilane po prostoru gde boravite. Novine i ostali papir bacite odmah kada procitate. Ako ste kolekcionar knjiga i casopisa onda to cuvajte na nekoj polici grupisane i poredjane. 



4. Okrnjene ili razbijene soljice ili tanjiri


Nemojte koristiti tanjire, cinije ili solje koje su okrnjene ili ostecene. Bolje je kako savetuju Feng sui strucnjaci da kupite novi cak i jeftiniji komplet nego da koristite ovaj okrnjen, jer to nije dobro za energiju i finansije u prostoru.

5. Ako je mesto za sedenje ispod grede


Lako se moze locirati i uociti na kome mestu u kuci ili stanu je na plafonu postavljena greda. Tako da se potrudite da izbegavajte ispod nje da postavljate namestaj i namestaj za sedenje, stlice, taburee, fotelje i sl. Ako vam je namestaj za sedenje postavljen ispod grede, to znaci da su strele negativne energije uperene ka vama.

Nadam se da vam je ovaj tekst bio od koristi i da cete poslusati i primeniti neke od ovih saveta i u vasem domu i ziveti vedrije i pozitivnije?

Нема коментара:

Постави коментар