20. 5. 2014.

Crna magija u kuci

U ovom veoma zanimljivom tekstu cete saznati kako da otkrijete da li u vasoj kuci ima Crne magije ili da li je vasa familija pod prokletstvom?

Sigurno ste culi da je neka kuca ili zgrada ukleta i verovatno mnogi od vas su imali iskustva i imali slican slucaj u svom blizem okruzenju. Ukleta kuca ili kuca koja je pod magijom ne mora izgledati kao na slici dole, mracno i kao iz filmova strave i uzasa.
Ukleta kuca moze biti i nova sredjena kuca ili stan za koje nikada ne biste ni pomislili da su ukleti!

Magija u kuci moze biti sa razlicitih strana. Vrlo cesto osobe kupuju kucu a da ne poznaju sta je tu pre bilo ili ne znaju kakav je to bio kraj u istoriji.

Ako je kuca sazidana na mestu gde je bila crkva ili groblje tu kucu ce stalno pratiti prokletstvo kroz vekove i njeni ukucani nikada nece imati mira dok tu borave.

Crna magija u kuci se koristi da bi se unistila odredjena familija ili domacinstvo.

Osoba koja stavlja Crnu magiju u kucu veoma mrzi porodicu ili nekog njenog clana da zeli da ih sve unisti po svaku cenu.

I moderne i nove kuce i stanovi su cesto ukleti

Skidanje Crne magije sa kuce

Kako da znate da u vasoj kuci ima magije ili je ukleta?


  • napravljena je na mestu gde je bilo groblje
  • napravljena je na mestu gde je ranije bila crkva ili neki verski objekat
  • bio je u blizini spomenik koji je srusen
  • cujete razne cudne zvukove u kuci
  • povremena buka koja ne znate odakle dolazi
  • nestajanje pojedinih stvari
  • svadje medju ukucanima koje su sve cesce
  • ceste selidbe ukucana iz kuce
  • slabo vam dolaze gosti u kucu


Crna magija u kuci se stalja na vise nacina:

Moze staviti vradzbinu u krov ili temelj kuce i tada je gotovo nemoguce utvrditi gde je vradzbina ako se ne srusi cela kuca.

U ovom slucaju je zabelezeno da su porodice dovedene do ludila i vise nisu imale izbora vec da se isele iz kuce ili da ruse kucu deo po deo da izbace vradzbinu i oslobode se zla.

Problem mozete pokupiti ako se uselite ili kupite kucu ili stan gde je neko ostavio ili je nekom napravljena Crna magija. Ta pojava se zove da je kuca ukleta i da ta kletva se prenosi na sve buduce vlasnike kuce. Kod ovakvih situacija morate potraziti strucnu pomoc i osobu koja ce vas osloboditi od opasne porodicne magije.

Jedna od ukletih kuca

Sledeci nacin na koji neka osoba moze postaviti magiju preko vradzbine je da vam preko odredenog predmeta ili dela odece napravi Crnu magiju i cini i tako nanese ogromno zlo.

Veoma je vazno da vodite racuna i pazite sa kim se druzite i ko vam dolazi u kucu. Da ne primate sumnjive osobe.

Takodje vodite racuna sa kime se druze i vasi ukucani. Proveravajte da li imate po vasem domu nekih sumnjivih stvari i ukoliko sumnjate na Crnu magiju ili se clanovi porodice cudno ponasaju obratitie se odmah i na vreme za strucnu pomoc.

Nadam se da vam je ovaj tekst bio od koristi.

Ukoliko smatrate da je vasa kuca ukleta i desavaju vam se cudne stvari u kuci obavezno se obratite za pomoc na vreme.

1 коментар:

  1. moj otac se cudno ponasa u zadnje vreme u selu je ok normalan a cim kroci nogom u kuci postaje drugi covek bojise cega neznam pa bi vas molila ako neko zna nesto dali je baceno nesto njemu ili je nagazio ili je bolestan sa zivcima

    ОдговориИзбриши