23. 6. 2014.

Samoizlecenje masazom

U ovom tekstu cemo vam otkriti i pokazati kako da se to sami izlecite masazom.
Za nase drevne pretke nije bila tajna da se sve promene koje se desavaju u telu ne pojavljuju prvo u samom telu, vec u energetskom omotacu coveka. Odnosno, pre nego sto oboli telo, pojavljuju se poremecaji u kroju po kome se gradi telo, a gradi se neprekidno obnavljaju.

Ovaj energetski omota kod coveka je poznat pod nazivom "etericno telo".
Etericno telo prozima svaku celiju organizma i prevazilazi granice tela kao omotac koji ima jajastu formu. Mnogi misle da je to samo spoljasnji omotac, ali to nije tako, ta energija zaista potpuno prozima fizicko telo i vise od toga, etericno telo poseduje svaki organ ljudskog organizma.



Pre nego sto organ oboli -  narusena je energija etericnog tela.

Masaza centralne tacke dlana


1. Uzmite dva oraha, pritisnite ih medju dlanove tako da dlanovi budu paralelni jedan naspram drugog, i pocnite da kotrljate orahe dlanovima na jednu, pa na drugu stranu. Radite to snazno najmanje 3 minuta.

2. Uzmite u svaku ruku po dva oraha, pritiskajte ih dlanovima i kotrljajte ih, vracajuci na jednu, pa na drugu stranu i premestajuci dlanove. To radite 3 minuta.

Oseticete kako ove masaze otklanjaju napetost, pomazu da se opustute i pune vas energijom.

Masaza jagodica malog prsta


1. Uzmite dva oraha, pritisnite ih medju dlanove tako da dlanovi budu paralelni jedan (u smeru kazaljke na satu jagodicu malog prsta leve ruke. Zatim malim prstom leve ruke kruznim pokretima (suprotno od smera kazaljke na satu) masirajte jagodicu malog prsta desne ruke. Posle 2-3 minuta cete osetiti kako nastaje umor ne samo iz dlanova prstiju, vec i iz celog tela, kako se telo puni spokojstvom i opusta se.

Nadamo se da su vam ove kratke i jednostavne vezbice pomogle da se bolje osecate i napunite energijom.


Нема коментара:

Постави коментар